Der var stor tilslutning og stor tilfredshed med de fem aftener om asiatisk filosofi, som David Larsson afholdt i efteråret 2019 i Karl-e. Så på utallige opfordringer vender David tilbage, denne gang tre aftener med fokus alene på kinesisk filosofi.

Hvorfor er kinesisk filosofi mere aktuelt i dag end nogensinde før? Det undersøger vi på disse tre aftener, som samler tråden op fra de tidligere oplæg om asiatisk filosofi i Halsnæs Filosoferer… og kaster nyt lys på, hvordan kinesisk livsfilosofi kan hjælpe os i retning af det gode liv.

Helt konkret skal vi se nærmere på tænkerne Mozi,  Xunxi og Zhuang Zi, tre fyrtårne i den kinesiske filosofiske tradition, der i dag henholdsvis regnes for nogle af de største kritikere og arvtagere til konfucianismen og daoismen.

Det er på ingen måde et krav, at du kender noget til hverken filosofi, Kina eller de tidligere foredrag i rækken, for aftenerne tager udgangspunkt i den dialog, der udspringer i rummet og den livserfaring, du som deltager bringer med dig. I selskab med David og de oldkinesiske filosoffer vil vi undersøge, hvad et godt liv er – og endnu vigtigere: hvordan vi når derhen. Kom og vær med!

David er cand.mag. i filosofi og japansk, indehaver af www.filosofiskpraksis.dk og formand for Dansk Selskab for Filosofisk Praksis.

Tid og sted: 12. maj, 26. maj og 16. juni, alle gange i aulaen på Frederiksværk Gymnasium, Strandgade 34, 3300 Frederiksværk, kl. 19.00-21.00.

Pris: 250 kr – reduceret pris for medlemmer: 200 kr.
Særlig lav pris for unge under uddannelse: 150 kr.

Betaling sker enten på forhånd (efter modtaget bekræftelse på tilmelding) ved overførsel til vores bankkonto 0553-0000122992, eller første aften ved indgangen ved brug af mobile pay.

Forhåndstilmelding er nødvendig. Max 25. deltagere. Covid-pas (se https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/coronapas) skal forevises ved indgangen.

 

Tilmelding kan ske her: 

Jeg vil gerne deltage i de tre aftener om kinesisk filosofi:

7 + 12 =