Opslag fra foreningens medlemmer om hvad man kunne tænke sig at filosofere videre over

Du får mulighed for at kommentere et opslag, hvis du klikker på titlen. (Se eventuelt uddybende vejledning her: Minivejledning – alle

Hvis du er medlem af foreningen, kan du, ved at bruge linket nederst på siden, logge dig ind på hjemmesiden og lave et opslag om, hvad du gerne vil filosofere over. Du kan læse i vejledningen her, hvordan du gør: Minivejledning – medlemmer (Det er desværre en anelse bøvlet, men vejledningen er ret udførlig.)

Alternativt kan du også sende en mail til hjemmesideadministratoren (sten@bøgermeddybde.dk) og bede ham oprette opslaget for dig.

Du kan både lave opslag om emner, som du gerne vil have, at der bliver lavet et fælles arrangement om; og om emner, hvor du måske bare vil finde et par andre, så I i en mindre gruppe kan tale nogle gange om emnet.

Hvis det sidste er tilfældet (en mindre gruppe):
Når den, der har lavet opslaget, skal aftale nærmere med de interesserede, om hvordan man rent praktisk vil begynde at filosofere sammen, kontakter opslagsforfatteren dem,d er har kommenteret.
Hvis de, der har kommenteret opslaget og som er interesserede, har skrevet deres mailadresse i selve kommentarteksten, sker kontakten via denne.
Hvis du kommenterer et opslag, men ikke ønsker at have din email-adresse liggende synligt på hjemmesiden, kan den, der har lavet opslaget, istedet få oplyst mailadresserne på dem, der har kommenteret opslaget, hos hjemmesideadministratoren (sten@bøgermeddybde.dk).

Vil du være med til at læse Kant?

Vi er en lille gruppe på 3 personer, der alle har lyst til at blive klogere på Kants filosofi. Vi er så småt begyndt at læse nogle af hans tekster – i første omgang med fokus på hans moralfilosofi og pligtetik.
Vores formål med denne lille studiekreds er at blive klogere på – i første omgang – disse to aspekter af Kants teorier. Vores forudsætninger ligger på begynderstadiet, derfor vil det være enkelt at falde ind med dine ideer og uanset baggrund.

Kunne du tænke dig at være med, skal du være meget velkommen til at deltage i vores gruppe. Hvis du er interesseret i at være med, så skriv en kommentar til dette indlæg, eller brug hjemmesidens kontaktfunktion – og vi vil glæde os til at byde dig velkommen i vores lille gruppe.

Mvh
Merete, Pia og Sten

Følelser

Følelser kan være noget frygteligt tvivlsomt noget at tage afsæt i, når man skal tage vigtige beslutninger, for vores følelser kan være meget svingende, og uden ret fast grund under sig. På den anden side er vores følelsesmæssige oplevelser ofte det, der virkelig giver livet værdi. Hvad er følelser egentlig for noget, og hvordan bruger man dem bedst?
Måske vi kunne komme mere i dybden med begrebet på en fælles samtalesalon?